• +47 477 46 600
  • kontakt@betongkonsept.no

Tjenester

Tjenester

Betong som byggemateriale er et varig og spennende byggemateriale. På grunn av formbarheten og styrken etter herding har det mange bruksområder. Vårt primærområde er Oslo og Viken, men vi kan også påta oss oppdrag andre steder i landet. 

Betongelementmontasje

BetongKonsept AS og våre tilknyttede samarbeidspartnere har lang erfaring med montering av elementer i alle størrelser bygg.

Sammen med erfarne kranførere med moderne utstyr, sørger vi for en trygg og god fremdrift av prosjektet.

Forskaling og armering

Forskaling og armering er en viktig del av forarbeidet for fundamentering og betongstøpning. Ingen prosjekter er like, derfor er våre sterkeste egenskaper nettopp vår kompetanse og brede erfaring innen fundamentering, forskaling og armeringsarbeid.

Plasstøpt Betong

Vi utfører plaststøpte konstruksjoner i Oslo og Viken: fundamenter, forstøtningsmurer, ringmurer til garasjer. Vi har erfaringen og kompetansen som skal til for å sikre det beste resultat!

Betongrehabilitering

Betongrehabilitering, utbedring av skadet betong utføres med høy fagkompetanse. Overflatebehandling og betongrehabilitering av fasader, balkonger, parkeringshus og betongmur. Betongrehabilitering med riktig overflatebehandling beskytter betongen mot nedbrytelse og fuktinntrengning.